© VEZ 2009 -2013

Bijgewerkt 09 december 2018Wij zijn blij met uw steun;

     word VRIEND van VEZ!

VEZ

Opgericht: 1988

Plaats: Zutphen

Dirigent: Iassen Raykov

Leden: ca. 25

Repetities Data, tijden en lokatie worden per project vastgesteld.


Dirigent

Sinds 2012 is Iassen Raykov de dirigent van VEZ. Iassen is een gedreven musicus en ervaren koordirigent met een verrassende repertoirekeuze, met wie ons koor zich blijvend kan ontwikkelen.

Meer informatie.....


Zingen bij VEZ

Als u mee wilt zingen met VEZ, neem dan contact met ons op. U kunt vrijblijvend enkele repetities bijwonen. Daarna volgt een auditie. Kijk hier voor meer informatie.
Over Vocaal Ensemble Zutphen


Vocaal Ensemble Zutphen (VEZ) is een gemengd kamerkoor met ca. 25 geschoolde amateurzangers en -zangeressen dat zich profileert met gevarieerd en hoogwaardig repertoire. We zingen vaak a capella, maar ook met basso continuo, (klein) instrumentaal ensemble en/of solisten.

 


We zingen vier- tot meerstemmige werken van de vroeg-barok tot hedendaags. Stijlperioden die de laatste tijd ruime aandacht hebben gekregen zijn de barok, de romantiek en koormuziek uit de twintigste en eenentwintigste eeuw. In de repertoirekeuze streven wij naar een samenhang in stijl en ook naar originaliteit. We beleven plezier aan het samen ontginnen van voor ons onbekend repertoire.

Maar ook de traditie schuwen we niet: jaarlijks zingen we met kerstmis in A festival of Lessons and Carols in Het Stift in Weerselo (Ov.) en in de Sint Walburgiskerk in Zutphen.


Wij nodigen u van harte uit om eens een repetitie bij te wonen of om naar een concert te komen luisteren.